MINERALI

  • VELIKI IZBOR MINERALA
  • KLJUČNI ZA NORMALNO FUNKCIONIRANJE
  • POJAČAVAJU SNAGU I ENERGIJU
  • JEDNOSTAVNO DOZIRANJE I KORIŠTENJE

Magnezijevo ulje Original


Magnezijevo ulje prirodan je izvor magnezija koji se unosi preko kože. Original je pogodan za trudnice zbog svojeg sastava.


Magnezijevo ulje Sensitive


Za osobe s osjetljivom kožom dermatološki testirano kako bi sa sigurnošću mogli uzimati magneziji koji je prijeko potreban za normalno funkcioniranje organizma.


Koraljni kalcij VIVAN


Radi se o poptuno prirodnom kalciju koji će vam pomoći da imate zdrave kosti i zube. Ublažuje posljedice stresa i ubrzanog načina života.


Magnezijevo ulje Laku noć


Prirodan izvor magnezija koji u svojoj formuli sadrži više opuštajućih ieterčnih ulja koji će vam pomoći s problemima s nesanicom.


Magnezijevo ulje Zglobovi


Za osobe koje imaju tegobe sa zglobovima jer zahvaljujući inovativnoj formuli ublažava bolove. Praktično je, brzo se upija u kožu i ne ostavlja masne tragove.


Željezo u spreju


Željezo u spreju pomoći će vam kod anemije i ubrzat će vam proizvodnju hemoglobina. Pojačava snagu mišića i mentalnih funkcija.


Magnezijevo ulje Sport


Sport verzija preporučuje se sportašima za brži oporavak mišića nakon napornih treninga i natjecanja jer ubrzava regeneraciju i opušta mišiće.


Magnezijeve pahuljice


Idealne za opuštajuće kupke koje će vam na kraju donijeti meku i glatku kožu. Preporuča se za korištenje svim generacijama.

​​


© Aoxi Biolab d.o.o., 2020. │ Sva prava pridržana