VITAMINI

  • VELIKI IZBOR VITAMINA
  • POGODNI ZA SVE GENERACIJE
  • DOKAZANO UČINKOVITI
  • JEDNOSTAVNO DOZIRANJE I KORIŠTENJE

DLux 1000


Praktični oralni sprej prvenstveno namijenjen djeci i adolescentima koji će dobiti dnevnu dozu prijeko potrebnog vitamina D. Bez umjetnih boja i okusa.


D3+K2


Odličan u prevenciji osteoporoze i pomaže prilikom zarastanja lomova. Preporučuje se za osobe na terapiji kortikosteroidima i lijekovima za epilepsiju.


Dlux 3000


Praktični oralni sprej prvenstveno namijenjen odraslim osobama će dobiti dnevnu dozu prijeko potrebnog vitamina D. Iznimno lagano doziranje i korištenje.

B12


Radi se o vitaminu iznimno korisnom za metabolizam. Ubrzava nastanak crvenih krvnih stanica i doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.K2


Vitamin K2 će aktivirati proteine u krvožilnom sustavu. Jedna od njegovih glavnih uloga je poboljšavanje arterijske elastičnosti.


DLux Infant


Praktični oralni sprej prvenstveno namijenjen dojenčadi koji će dobiti dnevnu dozu prijeko potrebnog vitamina D. Bez dodatnih zaslađivača, boja, aroma i konzervansa.

MultiVit


MultiVit dodatak prehrani osigurava čak 14 vitamina i minerala te osigurava visoku razinu energije i djelotvoran imunosni sustav.© Aoxi Biolab d.o.o., 2020. │ Sva prava pridržana