• slide
  • slide
  • slide
  • slide

ANTIOKSIDANTI

✓ Podiže vaš imunitet

✓ Usporavaju starenje

✓ Antistresni efekt

✓ Daju energiju organizm


740x330px-neuros-forte.png

NEUROS forte

Dodatak koji pomaže pri liječenju degenerativnih bolest kao što su Alzheimerova i Parkinsonova bolest. Među njegovim djelovanjima su smanjenje problema s nesanicom, migrenom i depresijom.


740x330px-aoxi-forte.png

AOXI FORTE

Aoxi Forte vrijedno je stanično hranjivo koje sadrži potrebne količine gotovo svih neophodnih antioksidanta, enzima i koenzima, minerala i vitamina u uravnoteženom stanju, kao i esencijalnih masnih kiselina i bogatstvo klorofila i željeza nužnih za očuvanje zdrave stanične funkcije i genetske transkripcije te podizanje razine stanične, organske i aerobne energije, čime se doprinosi očuvanju ili postizanju boljeg zdravlja.

AOXI Forte  djeluje na aktivnost praktično svih organa i organskih sustava, s posebno istaknutim učinkom na imunološki sustav, tj. namijenjen je svima, a naročito onima s učestalim oboljenjima.

Svojim prirodnim sastavom definira ne samo da će te se osjećati bolje, veselije, ispunjenije, imati više energije, bolju kvalitetu života i bolji imunitet pa tako manje obolijevati od akutnih oboljenja (prevencija od  virusa, bakterijskih ili gljivičnih  infekcija),  nego i najbolji efekt u smislu prevencije i usporavanja procesa starenja također.


740x350px-kurkuma-u-spreju.jpg

KURKUMA U SPREJU

Kurkuma u spreju bogat je izvor vitamina i minerala koji su prijeko potrebni za normalno funkcioniranje organizma. Snižava kolesterol i smanjuje probleme uzrokovane masnom jetrom.