• slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide
 • slide

ANTIOKSIDANTI

✓ Podiže vaš imunitet

✓ Usporavaju starenje

✓ Antistresni efekt

✓ Daju energiju organizm

 

740x330px-neuros-forte.png

NEUROS forte

Dodatak koji pomaže pri liječenju degenerativnih bolest kao što su Alzheimerova i Parkinsonova bolest. Među njegovim djelovanjima su smanjenje problema s nesanicom, migrenom i depresijom.

740x330px-aoxi-forte.png

AOXI FORTE

Aoxi Forte vrijedno je stanično hranjivo koje sadrži potrebne količine gotovo svih neophodnih antioksidanta, enzima i koenzima, minerala i vitamina u uravnoteženom stanju, kao i esencijalnih masnih kiselina i bogatstvo klorofila i željeza nužnih za očuvanje zdrave stanične funkcije i genetske transkripcije te podizanje razine stanične, organske i aerobne energije, čime se doprinosi očuvanju ili postizanju boljeg zdravlja.

AOXI Forte  djeluje na aktivnost praktično svih organa i organskih sustava, s posebno istaknutim učinkom na imunološki sustav, tj. namijenjen je svima, a naročito onima s učestalim oboljenjima.

Svojim prirodnim sastavom definira ne samo da će te se osjećati bolje, veselije, ispunjenije, imati više energije, bolju kvalitetu života i bolji imunitet pa tako manje obolijevati od akutnih oboljenja (prevencija od  virusa, bakterijskih ili gljivičnih  infekcija),  nego i najbolji efekt u smislu prevencije i usporavanja procesa starenja također.

02-740x330px-kurkuma.jpg

KURKUMA U SPREJU

Kurkuma u spreju bogat je izvor vitamina i minerala koji su prijeko potrebni za normalno funkcioniranje organizma. Snižava kolesterol i smanjuje probleme uzrokovane masnom jetrom.

KLAMATSKA ALGA & ARONIJA

 • Dodatak prehrani s klamatskom algom bogatom vitaminom B12, 
 • Super oksid dismutazom (SOD) i aronijom

JEDINSTVENA, CJELOVITA, DIVLJA IZVORNA PRIRODNA HRANA, najhranjiviji i savršeno usklađen prirodni dodatak prehrani koji  hrani tijelo na staničnom nivou, svim potrebnim i poželjnim nutrijentima (vitamini, minerali, aminokiseline, proteini, enzimi, pigmenti, omega 3 i 6 masne kiseline te neuropeptide).

Klamatska Alga (Aphanizomenon Flos-Aquae) sadrži više od 20 antioksidansa, 68 minerala i 70 elemenata u tragovima, sve aminokiseline (esencijalne i neesencijalne) i važne enzime. Konkretno sinergistički učinak hranjivih tvari  koje sadrži čini Klamatsku plavozelenu algu vrhunskom superhranom. Nudi maksimum važnih mikronutrijenata, a istovremeno minimalno kalorija.

Aronija (Aronija melanocarpa) pigment u koži bobice sadrži aktivne sastojke antocijanine te prava riznica mineralnih elemenata i vitamina: A, C, E, B1, B2, B6, B9, najviše vitamina P (važan za gipkost krvnih žila), flavonoida te željeza koji štite organizam. Antocijanini umanjuju posljedice oksidativnog stresa.

 

740x330px-cavas-balance-web.jpg

CAVAS BALANCE

ANTIOKSIDANS, ZA SRCE, IMUNITET

Balansirani kompleks antioksidanasa, minerala i vitamina iz prirodnih izvora  ciljnog djelovanja na kardiovaskularni sustav

 • Doprinosi normalnoj funkciji srca i endotelnih stanica krvnih žila
 • Pomaže oporavak nakon srčanog i moždanog udara
 • Pomaže u prevenciji ateroskleroze te održavanju normalne razine kolesterola
 • Pomaže normalnom metabolizmu homocisteina i zaštiti stanica od oksidativnog stresa

Što je CAVAS BALANCE

CAVAS BALANCE  ima djelatvoran učinak na kardiovaskularni sustav djeluje na aktivnost većine organa i organskih sustava, tj. namijenjen je svima, a naročito onima s učestalim oboljenjima srca i krvožilnog sustava.

CAVAS BALANCE sadrži posebno odabrane prirodne antioksidanse, koenzime, minerale i vitamine, aminokiseline, bioflavonoide u uravnoteženom omjeru potrebnih za očuvanje zdrave stanične funkcije i genetske transkripcije te podizanje razine stanične, organske i aerobne energije, čime se doprinosi očuvanju ili postizanju boljeg statusa kardiovaskularnog sustava.