• slide

KOENZIM Q10, oralni gel sprej - dodatak prehrani

  • Dokazana brza i učinkovitija apsorpcija

  • Bio raspoloživ Q10 ubikinol

  • Starenjem organizam smanjuje prirodnu proizvodnju Q10

 

03-q10-detalj-web.jpg

OPIS

Nordaidov gel za raspršivanje Q10 sadrži ubikinol, koji je reducirani oblik koenzima Q10 s velikom bioraspoloživošću.

Reducirani oblik ubikinol djeluje kao tjelesni antioksidans koji sudjeluje u metabolizmu reaktivnih kisikovih spojeva i pomaže u očuvanju vitamina E, glavnog antioksidansa staničnih membrana i drugih liposolubilnih struktura tijela. Taj nutrijent kao koenzim sudjeluje u mitohondrijima u kompleksnom procesu transformacije hrane u ATP. Ljudsko tijelo stvara konezim Q10, međutim, starenjem se ta sposobnost smanjuje.

Podaci o proizvodu na web-u su informativnog karaktera i trudimo se ažurirati ih u skladu s promjenama od strane proizvođača i Europske agencije za sigurnost hrane. Molimo vas da prije uporabe proizvoda pročitate točne informacije na samom proizvodu. Za sva dodatna pitanja obratite nam se s povjerenjem na e-mail info@aoxibiolab.com

q10-detalj-web.jpg

NAČIN PRIMJENE 

Dva potiska dnevno sadrže 50 mg Q10

Prije uporabe bočicu protresti i nakon uporabe ponovno dobro zatvoriti. Nakon otvaranja upotrijebiti unutar šest mjeseci. Ako se proizvod nije koristio dulje vrijeme, mlaznica se može začepiti. Ako je to slučaj, isperite je toplom vodom kako biste uklonili začepljenje.                             

Napomena: Čuvati od dohvata male djece.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani, a uz to je potrebno paziti i na zdrav način života.

Upozorenje: Pretjerano konzumiranje proizvoda može imati laksativni učinak.

Sadržaj: 40 potisaka.

SASTAV

Glicerol, pročišćena voda, MCT ulje iz kokosovog ulja, bezmasni suncokretov lecitin; Koenzim Q10 ubikinol 50 mg; antioksidans; alfa tokoferol; konzervans; kalijev sorbat; ksantan guma; ulje mente (Mentha arvensis)

Neto količina: 50 ml.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na dnu pakiranja.

Lot: otisnut na dnu pakiranja.

Proizvođač: Nordaid Ltd, Estonija

 

Jednostavna kupnja 🛒