• slide

VITAMINI

✓ Veliki izbor vitamina

✓ Pogodni za sve generacije

✓ Dokazano učinkovitI

✓ Jednostavno doziranje i korištenje

 

740x350px-AKTIVNA FOLNA Plus.jpg

AKTIVNA FOLNA PLUS

Aktivna Folna Plus kapsule proizvod su najnovije generacije koji je primjeren za žene u vrijeme planiranja trudnoće te trudnice i dojilje, kao i za ljude sa kardiovaskularnim i neuralnim problemima a naročito preporučen kod MTHFR mutacije.

740x350px-d1000.jpg

DLux 1000

Praktični oralni sprej prvenstveno namijenjen djeci i adolescentima koji će dobiti dnevnu dozu prijeko potrebnog vitamina D. Bez umjetnih boja i okusa.

740x350px-d3000.jpg

Dlux 3000

Praktični oralni sprej prvenstveno namijenjen odraslim osobama će dobiti dnevnu dozu prijeko potrebnog vitamina D. Iznimno lagano doziranje i korištenje.

740x330px-BY-Kids-novo.jpg

IMMUNE HEALTH KIDS 

Oralni sprej IMMUNE HEALTH „KIDS“ dodatak prehrani za djecu s odličnom kombinacijom vitamina A, C, D te selena i cinka za potpunu podršku imunološkom sustavu. Praktičan je, izvrsnog okusa maline, grožđa i naranče te omogućuje prilagođavanje dnevne doze prema potrebama.

740x350px-d4000-sprej.jpg

DLUX 4000

DLux 4000 prirodan je i praktičan oralni sprej koji omogućuje održavanje zdrave razine vitamina D i osigurava izvrsnu opskrbljenost dojiljama za dojenčadi tim dragocjenim vitaminom. Kako je u obliku spreja iznimno je praktičan za upotrebu kod trudnica i osoba koje imaju poteškoće s gutanjem ili probleme sa želucem ili crijevima.

740x350px-dlux-infant.jpgDLux Infant

Praktični oralni sprej prvenstveno namijenjen dojenčadi koji će dobiti dnevnu dozu prijeko potrebnog vitamina D. Bez dodatnih zaslađivača, boja, aroma i konzervansa.

740x350px-d-k2.jpg

D+K2

Odličan u prevenciji osteoporoze i pomaže prilikom zarastanja lomova. Preporučuje se za osobe na terapiji kortikosteroidima i lijekovima za epilepsiju.

740x350px-Boost-B12.jpg

B12

Radi se o vitaminu iznimno korisnom za metabolizam. Ubrzava nastanak crvenih krvnih stanica i doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava.

740x350px-K2.jpg

K2 U SPREJU

Vitamin K2 će aktivirati proteine u krvožilnom sustavu. Jedna od njegovih glavnih uloga je poboljšavanje arterijske elastičnosti.

740x330px-klamatska-novo-slajder.jpg

KLAMATSKA ALGA & ARONIJA

JEDINSTVENA, CJELOVITA, DIVLJA IZVORNA PRIRODNA HRANA, najhranjiviji i savršeno usklađen prirodni dodatak prehrani koji  hrani tijelo na staničnom nivou, svim potrebnim i poželjnim nutrijentima (vitamini, minerali, aminokiseline, proteini, enzimi, pigmenti, omega 3 i 6 masne kiseline te neuropeptide).

Klamatska Alga (Aphanizomenon Flos-Aquae) sadrži više od 20 antioksidansa, 68 minerala i 70 elemenata u tragovima, sve aminokiseline (esencijalne i neesencijalne) i važne enzime. Konkretno sinergistički učinak hranjivih tvari  koje sadrži čini Klamatsku plavozelenu algu vrhunskom superhranom. Nudi maksimum važnih mikronutrijenata, a istovremeno minimalno kalorija.

Aronija (Aronija melanocarpa) pigment u koži bobice sadrži aktivne sastojke antocijanine te prava riznica mineralnih elemenata i vitamina: A, C, E, B1, B2, B6, B9, najviše vitamina P (važan za gipkost krvnih žila), flavonoida te željeza koji štite organizam. Antocijanini umanjuju posljedice oksidativnog stresa.